top of page

Werkplaats | Schadeherstel

Of het nu gaat om een schaafplek op de bumper, een flinke deuk of echt een serieuze aanrijding. In onze eigen plaatwerkerij/spuiterij zorgt onze ervaren collega ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien.

Uitdeuken zonder spuiten

Gemene parkeerdeuk? Kleine lakschade opgelopen? Ook die kunnen wij snel en vakkundig bijwerken. Wij herstellen deuken die ontstaan zijn als gevolg van een botsing, parkeerschade, steenslag of hagelschade. Ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd.

 

Parkeerdeuken zijn meestal eenvoudig te herstellen. Als de lak niet beschadigd is, kan onze expert de auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten. De grootte van de deuk kan dan variëren van het formaat van een golfbal tot een voetbal.

Uitdeuken zonder te hoeven spuiten heeft een aantal voordelen. Zo treedt er geen kleurverschil op in de lak, want de originele fabriekslak blijft behouden. Ook kan de schade snel gerepareerd worden. Uitdeuken zonder te spuiten is een stuk goedkoper dan uitdeuken met spuiten.

Verzekering

Mocht het zo zijn dat uw verzekeringsmaatschappij een andere hersteller voorschrijft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen 9 van de 10 keer toch gewoon zelf de schade voor u repareren. Zo blijft u bij uw vertrouwde adres en zorgen wij voor de rest. “De schade is immers al vervelend genoeg”

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer nodig? Vaak is dit via uw verzekering al gedekt. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij onze werkplaats aan het Noordeinde12 in Rijnsburg.

 

Meteen een afspraak maken

Maak nu snel en makkelijk een online werkplaatsafspraak voor Schadeherstel door hier te klikken of te bellen naar 071 - 402 29 11 (optie 1)

bottom of page