top of page

Werkplaats | Onderhoud & Reparatie

Bij Autocentrum van Egmond is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt; wij heten u van harte welkom!

Ons motto is niet voor niets: Waar service de motor is!

 

Afspraak voor onderhoud maken

Met de steun van Bosch

Als deelnemer van  Bosch Car Service kunnen wij dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste en meest betrouwbare toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen bij het onderhouden en repareren van uw auto.. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt, storingsdiagnose en reparatie aan uw auto.

BCS_Autocentrum van Egmond_15.jpg

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Autocentrum van Egmond gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

 

Objectief advies

Wij zijn niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Meteen een afspraak maken

Maak nu snel en makkelijk een online werkplaatsafspraak voor onderhoud of reparatie van uw auto door hier te klikken of te bellen naar 071 - 402 29 11 (optie 1).

bottom of page