top of page

100% onderhouden certificaat

Het 100% onderhouden kwaliteitskeurmerk maakt auto-onderhoud transparant. Zie je dit label bij een auto of een auto-advertentie? Dan weet je dat die auto een volledige onderhoudshistorie heeft. En dat is wel zo prettig idee als je een andere auto gaat kopen.

Minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand

Een goed onderhouden auto daar is altijd goed voor gezorgd. Zo’n auto heeft op tijd het nodige onderhoud gekregen. En daarmee heb je dus minder kans op onverwachte kosten of ongeplande stilstand. Auto(dealer)bedrijven kunnen onder toezicht van de stichting 100% onderhouden het kwaliteitskeurmerk toekennen aan de door hen aangeboden gebruikte auto’s. De auto moet hiervoor altijd het goede onderhoud gekregen hebben volgens het schema van de autofabrikant. Binnen het deelnemende autobedrijf is een 100% expert aangesteld die speciaal opgeleid is om de normen van 100% toe te passen. Je weet dus dat iemand die er verstand van heeft het onderhoud beoordeeld heeft.

Kortom: 100% onderhouden biedt transparantie en zekerheid als het gaat om gecontroleerd auto-onderhoud.

Zoek je een gebruikte auto? En wil je geen onverwachte reparatiekosten? Kies dan voor een auto met het kwaliteitskeurmerk 100% onderhouden. Zie je dat bij een advertentie? Dan is de historie door een 100% expert gecheckt en weet je dat het goed zit. 100% is ook echt 100%.

Alleen autobedrijven die een expert in dienst hebben die opgeleid is volgens de normen van 100% onderhouden mogen het officieel kwaliteitskeurmerk toekennen. De stichting controleert bovendien of de bedrijven zich in de praktijk aan de gestelde normen houden.

bottom of page