top of page

Werkplaats | Tuning

 

O.CT Oberscheider Tuning GmbH is in 1987 opgericht en staat borg voor betrouwbaarheid en perfectie. O.CT Tuning is toonaangevend en een begrip in Europa. Ingenieurs in auto elektronica, geavanceerde technieken en hightech instrumenten garanderen nauwkeurige afstellingen. Uitsluitend op deze wijze bent u verzekerd van uitgebalanceerde voertuigen met meer vermogen en meer koppel binnen het bereik van alle toerentallen.

 

Motortuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Het is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding, injectietijd, schakelmomenten, toerenbegrenzing, emissie normen etc. binnen de marges van de gestelde vereisten van de auto fabrikant.

 

Zij zijn de enige die de nieuwste generatie motormanagement systemen met de IPRO terminal kan programmeren. Waar andere aanbieders stilstaan blijft O.CT Tuning investeren en innoveren.

De motortuning voor het voertuig wordt operationeel gemaakt door de stekker verbinding van de IPRO terminal via de OBD aansluiting van het voertuig naar het motormanagement. De programmering valt binnen de normen van de fabrikant van het voertuig.

O.CT Tuning GmbH levert hierbij;
- 24 maanden en/of 120.000km garantie conform de standaard van de fabrikant.
- 60 maanden garantie op de programmeer data van O.CT Tuning.
- TÜV goedkeuring; voor aantoonbaar gelijkblijvende energie en emissie labels.
- Keuze uit 12 of 24 maanden verlengde voertuig garantie optioneel tegen een geringe premie.

Meer informatie over tuning en of het geschikt is voor uw auto? Informeer dan snel bij onze werkplaats 071 402 29 11 of via info@acvanegmond.nl 

official_partner (002).png
RS6  O.CT Tuning 2013 (002).jpg
bottom of page