top of page

Showroom | Verhuur

Heeft u tijdelijk extra bagage ruimte of andere materialen voor bijvoorbeeld uw vakantie nodig?

Via Autocentrum van Egmond heeft u de mogelijkheid tot het huren dakdragers, bagage- skiboxen, sneeuwkettingen en fietsendragers.

Dakdragers

Wij hebben verscheidene typen dakdragers met verschillende bevestigingsmethoden zodat we altijd een dakdrager hebben die op uw auto past. Wilt u hulp bij het selecteren van de juiste dakdragers? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Skibox | Bagagebox

Met onze ski- en bagageboxen heeft u voldoende ruimte om uw tassen en koffers zorgvuldig te vervoeren op weg naar uw vakantiebestemming. Weet u niet precies welk formaat u nodig heeft of wilt u meer informatie over onze boxen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Sneeuwkettingen

In diverse (wintersport)landen bent u verplicht, om sneeuwkettingen binnen handbereik in uw auto te hebben. Voorkom een hoge boete en huur of koop deze bij Autocentrum van Egmond. Wilt u hulp bij het selecteren van het juiste formaat sneeuwkettingen voor uw type autobanden? Wij informeren u graag.

 

Fietsendrager

Met onze fietsendragers reizen uw fietsen moeiteloos met u mee. Wij hebben fietsendragers voor op uw dak en fietsendragers voor op de trekhaak. Twijfelt u over het meest geschikte type fietsendrager voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Maak nu snel en makkelijk een afspraak door hier te klikken of te bellen naar 071 - 402 29 11 (optie 2)​.

bottom of page