Werkplaats | Vacature

Vacature Autotechnicus


Zin in een veelzijdige baan bij het beste Bovag autobedrijf van Zuid Holland?


Functie omschrijving:

Ben je een (1e) autotechnicus met kennis van moderne (auto) elektronica die in staat is zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten aan personen- en bedrijfsauto’s?
 

Dan biedt Autocentrum van Egmond jou een werkplek binnen een modern bedrijf met volop ruimte voor jouw persoonlijke inbreng.
 

Functie- eisen:

Wij zoeken een klantgerichte (1e) autotechnicus die goed kan samenwerken. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt minimaal een afgeronde opleiding autotechnicus. Als vakman wil je graag onze klanten optimaal van dienst zijn en samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid. Het zou mooi zijn als je APK keurmeester bent of daar ambities voor hebt. Ook is het in bezit zijn van een geldig (B) rijbewijs een aangename bijkomstigheid.
 

Bedrijfsomschrijving:

Autocentrum van Egmond is een universeel familie-autobedrijf, Bosch Car Service, en gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens. Wij hebben al meer dan 50 jaar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, de klant staat centraal. Dat zeggen we niet alleen, maar dat merk je ook als je bij ons binnenkomt. Luisteren naar de klant en advies op maat is ons motto . Niet voor niets is onze slogan: Waar service de motor is!
 

Wij bieden:

  • Een leuk, gezellig en betrokken team om in te werken

  • Een goed salaris

  • Persoonlijke benadering

  • (Door-)groeimogelijkheden en het volgen van trainingen/opleidingen

  • Werken met de modernste apparatuur en gereedschap

  • Actieve personeelsvereniging ‘De kopbouten

 

Denk je dat deze baan iets voor jou is? Stuur dan je reactie (graag met CV) naar john@acvanegmond.nl

Autocentrum van Egmond

t.a.v.: John Jungerius

Noordeinde 12

2231LK Rijnsburg

071-4022911 optie 1

84cd7fb6-2f2f-47f7-9fa4-2e021c7e24b0.JPG