top of page

Boek online uw afspraak en maak kans op fantastische Bosch-prijzen!


Waarschijnlijk kent u Bosch van onder andere huishoudapparaten en gereedschap. Maar wist u dat Bosch het grootst is in de automobielindustrie? Bosch maakt voor deze industrie hoogwaardige auto-onderdelen, software en diagnoseapparaten, waar onze monteurs dagelijks mee werken. Mede door de ondersteuning van Bosch is uw auto bij Bosch Car Service in goede en vakkundige handen.

Dit jaar profiteert u nóg meer van onze ondersteuning door Bosch. In 2018 maakt u namelijk iedere maand kans op één van de vele Bosch-prijzen: ruitenwissers, blenders, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, accuschroefboormachines, hogedrukreinigers en nog veel meer. Wilt u één van de deze fantastische prijzen winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan een online afspraak!

Prijzen Elke maand zijn er minstens 48 gelukkige winnaars. In 2018 vallen er in totaal maar liefst 655 mensen in de prijzen. U heeft dus volop kans!

Op deze plek geven wij u maandelijks een update van de te winnen prijzen. Voor welke Bosch-prijzen speelt u in januari?

  • Hogedrukreinigers (Aquatak 150 en Aquatak 160)

  • Zagen (EasyCut 12, EasyCut 50 en Advanced Cut 50)

  • 3-in-1 accuboorhamer

  • Accuboormachine

  • HR-ketel (Nefit 9000i AquaPower Plus)

  • Blenders (MMB66G5M)

  • Steelstofzuigers (met accu BBH52550)

  • Ruitenwissers

Voorwaarden De actie loopt tot en met 31 december 2018. Na de trekking krijgen de winnaars snel bericht.

Waarvoor kunt u terecht bij Bosch Car Service? Bij Bosch Car Service vindt u alles om u en uw auto op weg te brengen en te houden; zowel bij onze autobedrijven als online. Van het online berekenen van de kosten van uw reparatie of onderhoud tot de verzekering en financiering van uw auto. Bosch Car Service helpt u snel, goed en precies zoals ú het wilt, zelfs onderweg!

Bij Bosch Car Service zit ú achter het stuur. Maak nu online een afspraak!

Nieuws & Acties
bottom of page