Update Corona virus

Zowel de werkplaats als de showroom zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Wij gaan hier zeer serieus mee om, houden extra schoonmaakbeurten en hebben intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals deurklinken en pinapparaten).

Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.

 

Ook nemen wij nog een aantal andere maatregelen en willen u vriendelijk verzoeken hieraan te houden:

 

1. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen naar u lachen ipv een hand geven en zullen gepaste afstand bewaren

2. Ook vragen wij u om een gepaste afstand van 1,5 meter te bewaren voor andere klanten en onze medewerkers.

3. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto, daarom dragen zij wegwerphandschoenen en gebruiken stoel- en stuurhoezen. Ook wordt de versnellingspook afgedekt met speciaal plastic. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

4.  Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en NIET tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.

5.  Staan er 2 of meer mensen bij ons aan de balie, wacht dan even buiten of in de auto.

6.  Heeft u vragen of heeft u advies nodig, gaarne telefonisch of per mail.

7.  Heeft u een afspraak staan, maar voelt u zich grieperig of verkouden dan verzoeken wij u eerst even telefonisch te overleggen.

8.  We willen u vragen indien mogelijk afspraken telefonisch (071-4022911 keuze 1), via mail (info@acvanegmond.nl) of via onze afsprakenplanner te doen (www.acvanegmond.com/werkplaatsafspraak-maken)

9.   Onze huur-auto’s worden na gebruik gedesinfecteerd met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

10. Bij aflevering gaat onze collega echter niet meer naast u in de auto zitten maar staat naast de auto op gepaste afstand voor een verkorte aflevering. Na 6 april (als de situatie dat dan toelaat) leveren wij de auto desgewenst nogmaals af als er extra vragen zijn.

11. Als er interesse is in een nieuwe/gebruikte auto kunt u gewoon naar onze showroom komen. Als u liever niet naar de showroom wilt komen kunnen wij u ook natuurlijk gewoon helpen via telefoon (071-4022911 keuze 2) of via mail (verkoop@acvanegmond.nl)

 

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en laten we proberen om met elkaar gezond en veilig door deze periode heen te komen. #letopelkaar

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Autocentrum van Egmond